Denso Injektor

DCRI10613X

Fabriksny Denso injektor. Overholder markedets strengeste krav på området. 

Ikke på lager - Ring for leveringstid

Denso injektor

Denso har produceret injektorer til dieselmotorer siden 1957 og er i dag en af verdens største producenter af diesel-systemer. Denso har altid fokus på høj OE-kvalitet og formår at optimere præstationen af hver enkelt komponent i deres injektorer samtidig med, at de arbejder med at reducere udledningen fra diesel-køretøjer på verdensplan. Denne Denso injektor er fabriksny og overholder de strengeste krav på markedet. Den har brændstofindsprøjtninger med meget korte intervaller for derved at reducere støj og frembringelsen af skadelige stoffer ved forbrændingen. Injektoren er udstyret med en letvægts kontrolventil, der benytter reaktionsdygtigt magnetisk materiale, og optimerer effektiviteten af det hydrauliske kredsløb. Den har kort injektionstid.

Vigtigt ved installation af Denso injektor

Det er rigtig vigtigt, at du altid husker at indtaste den nye IMA-kode i bilens ECU efter montering af ny Denso dyser. Udelades dette, kan du opleve udfordringer med opstart af motoren eller problemer med korrekt motorgang. Du kan også opleve, at luft har hobet sig op i injektoren ved montering. Dette betyder ikke nødvendigvis, at den er defekt. Oplever du problemer, bør du kontakte os for yderligere information og vejledning. Du finder vores kontaktinformation her.

Denso dyser hos BG Diesel

Du kan altid være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du køber Denso dyser hos BG Diesel. Hos BG Diesel holder vi os nemlig altid opdateret på det seneste nye inden for produkter og procedurer fra Denso. Vil du vide mere om vores samarbejde med Denso, kan du læse mere her.

Brand Denso
Tilstand
Ny
Type
Injektor