Karriere hos BG

Teknikker Til Bosch Diesel Center Århus  

Vi søger en medarbejder til fastansættelse i vores dieselafdeling. Du bliver en del af vores erfarne team, som brænder for diesel teknologien, hvad enten det er tog, skibe, landbrugs maskiner eller person- og lastvogne, der er tale om.
Stillingens timeantal kan du selv være med til at bestemme, den kan tilrettelægges både som fuld og deltid.

Hvem er du:

Som person har du sans for detaljen og faglig stolthed. Hos BG Diesel er kvalitet en selvfølge og du skal kunne følge reparations procedurer efter producentens anvisninger. Du udviser teknisk interesse og du må gerne have en baggrund indenfor branchen med biler, lastbiler, traktorer, entreprenørmaskiner eller marine, men dette er ikke et krav.
Du er en habil IT-bruger og ser muligheder frem for begrænsninger.  
Vi forventer ikke, at du har indgående kendskab til test og renovering af diesel komponenter. Men du har lyst til at lære nyt og er ikke bange for at spørge om hjælp. Den primære oplæring vil foregå internt hos BG Diesel.

Hvem er vi:

BG Diesel i Århus beskæftiger sig med test, renovering og servicering af alt diesel udstyr. BG Diesel er Skandinaviens største Diesel Center og råder over de nyeste værktøjer og test udstyr i branchen. Vi har arbejdet med diesel komponenter siden 1965 og vores know how er i top for denne branche.
BG Diesel er et certificeret værksted med mærker som Bosch, Denso, Delphi, VDO og Yanmar.

Hvad kan vi tilbyde dig:

Vi tilbyder en arbejdsplads, som passer godt på sine medarbejdere. Kollegaer som brænder for at give kunden den bedst mulige oplevelse hver gang. Ligeledes tilbyder vi relevant efteruddannelse, som sammensættes med den enkelte ud fra ønsker og relevans. Moderne faciliteter og alt i special værktøj som kræves til opgaverne.
Løn efter kvalifikationer, pension via Industrien samt sundhedsforsikring. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse: Efter aftale
Ansøgning: På e-mail. Kontaktperson Tommy Nielsen tn@bgdiesel.dk (Tel.:+45 8741 8030)
Se mere om værkstedet på: https://bgsc.dk/dieselvaerkstedet