Hvilket download-udstyr skal du vælge til din fartskriver? 

Du er sikkert havnet på denne side, da du leder efter udstyr, som kan downloade data fra din fartskriver...eller takograf/tachograph. Kært barn har mange navne.
Men det ER et lovkrav at man henter data fra disse enheder (ddd-filer), så man kan holde styr på sin køre- og hviletid, så valget skal træffes - og du er kommet til det rigtige sted.
Ligesom alt andet, findes der mere end én mulighed, og derfor skal du som kunde træffe valget om, hvilket udstyr du skal købe. Der er nemlig ret stor forskel på pris og funktioner, samt hvor nemt det skal være for dig og dine ansatte/kollegaer.

Du kan herunder finde informationer om samtlige muligheder som vi forhandler, så du kan finde ud af hvilken løsning der passer til dig og din virksomhed.

Er du i tvivl kan du selvfølgelig kontakte os

Alle produkter herunder kan du finde på vores webshop under "Takografer & Tilbehør -> Downloadudstyr"

Tachosys DigiVu

Tachosys digivu download nøgle til fartskriver

Tachosys DigiVu er det billigste værktøj på markedet til at downloade data fra fartskriveren. Det betyder dog ikke, at kvaliteten fejler noget. DigiVu er en yderst simpel nøgle uden en eneste knap - hvilket også gør den nem at bruge. Hvis man får brug for at ændre nogle indstillinger i den, gøres det via det medfølgende stykke software DigiConnect. Det er også dette program der skal bruges, når data skal flyttes fra nøglen til computeren og/eller flyttes direkte til analyseprogrammet IDHA-Online, som det taler direkte sammen med.
Købes nøglen "alene" følger der ikke en kortlæser med til aflæsning af chaufførkortet. Hvis man ønsker at få en kortlæser med skal man vælge DigiVu+. Her får man en smart lille æske hvor alt er inkluderet. 

 

Tachosys DigiFobPro2

Tachosys DigiFobPro2 download enhed til digitale fartskrivere

DigiFobPro2 er vores absolutte favorit indenfor manuel download. Prismæssigt ligger vi kun 1000 kr. over dens lillebror DigiVu - men til gengæld er den proppet med funktioner, som er geniale i det daglige brug. Bl.a. kan man følge med i download-tiden, ændre download-periode PÅ selve enheden, samt tjekke om de downloade filer er okay - og endelig tjekke evt. overtrædelser på de downloadede chaufførkort. 
Enheden er markedets hurtigste, og den kommer i et robust design, så den kan holde til livet på landevejen eller værkstedet.
Til enheden kan man tilkøbe et Wifi-Modul så man med det samme kan sende data videre, uden at den tilsluttes en PC.
Vælger man at overføre data via sin PC gøres det med IDHA-Online, som også kan sende data direkte til analyseprogrammet IDHA-Online

 

TachoSys DigiPostPro

Tachosys DigiPostPro download station for digitale fartskrivere 

DigiPostPro er løsningen til værkstedet eller kantinen hvor flere chauffører har deres daglige gang. Enheden gør det nemt og lynhurtigt for alle at få aflæst deres chaufførkort, da kortet blot indsættes i terminalen. Der skal ikke trykkes på nogle knapper. Det samme gælder aflæsning af selve takografen.
DigiPostPro kan fåes med indbygget simkort, så der KUN kræves 230V. Det gør denne løsning ekstrem nem at installere, og man undgår at skulle slås med den interne IT-sikkerhed. Har man styr på teknikken kan man naturligvis også få løsningen MED netværksindgang. 
Data sendes automatisk videre til den ønskede destination. Her kan vælges IDHA-Online, en FTP-server, Dropbox eller en af de andre muligheder der tilbydes.

Tachosys DigiDL

Tachosys DigiDL enhed til automatisk download af fartskrivere
DigiDL er den trådløse løsning - og dermed også den løsning vi til enhver tid vil anbefale. I hver lastbil/varebil monteres en boks, og fremover kan chaufføren glemme alt om aflæse data, fra både chaufførkort og fartskriver. Boksen klarer det hele selv.
Data kan sendes til IDHA-Online, ITD, Tachoonline, Tachografservice og mange andre, og skulle man undervejs skifte samarbejdspartner, kan opsætningen ændres via SMS. Derfor binder man sig ikke til nogen - og skifter man lastbilen ud, kan boksen naturligvis flyttes igen og igen.
I boksen sidder der et simkort - og det er faktisk det eneste man løbende betaler for, udover selve abonnementet til analyseprogrammet. Dvs. at man en meget lav månedlig pris, slipper for at bruge tid på downloade data.
Boksene er nemme at montere, og vi har samarbejdspartnere i hele landet. Vi klarer alt det tekniske.

 

VDO DLKPro Download Key

VDO DLK Pro Download Key S til digital fartskriver

VDO DLKPro download-nølgen er en velkendt enhed, som der er solgt af i tusindevis. Nøglen har indbygget kortlæser og en indbygget touch-skærm, hvor man ændre nogle basale funktioner.
Hovedfunktionerne indstilles, via det medfølgende software, på en computer.
Funktionsmæssigt vil man for de samme penge få mere med en DigiFobPro2 - men hvis man i forvejen kender systemet, og er tryg ved det, er VDO nøglen stadig en stabil og god løsning til manuel download.
Data aflæses fra nøglen som hvis det var en helt normal USB-nøgle.

 

Stoneridge OPTAC

Stoneridge OPTAC enhed til download af digital fartskriver

OPTAC-enheden er, ligesom ovenstående, en yderst kendt enhed, fordi den har været på markedet i mange år, og den er ualmindelig hårdfør.
Som eneste enhed på markedet kan man med tryk på en fysisk knap vælge, om man vil have et komplet download, eller kun hente data siden sidste download. De fire knapper gør enheden nem at bruge - dog er den funktionsmæssigt blevet overhalet indenom af DigiFobPro2, som prismæssigt ligger i samme område.
Men kender du OPTAC'en og er glad for den - så lever den stadig op til den gode kvalitet, som den har haft siden 2006.
Kortlæser er indbygget i enheden., og aflæses også ved et enkelt tryk.
Data overføres til computer via et medfølgende kabel - hvorefter den fungerer som et USB-drev.