Trusted tracking 

Trusted er et dansk firma, der har base i Silkeborg og rødder tilbage til 1999, hvor firmaet gik under navnet Key7. Det hele begyndte med udviklingen af GPS-sendere og har siden da budt på specialisering inden for hardware og dermed resulteret i udviklingen af de utroligt smarte, batteridrevet Trusted-trackere, som du finder her hos BG Fleet. Trackerne benytter avanceret teknologi og intelligente IoT-sensorer, der har skabt en utroligt holdbar, trådløs, batteridrevet sporingsenhed og data-indsamler, som kan benyttes af alle med et behov for sporing og dataanalyse. Trusted-produkter designes i Danmark og produceres af underleverandører til Scandinavian Electronics Manufacturing Services (EMS) i overensstemmelse med gældende standarder, som du kan læse her.

Trusted laver en batteridrevet sporingsløsning, der er ud over det sædvanlige, og som er et fantastisk værktøj, der gør det muligt for dig at identificere og løse problemer, der kan opstå under transport. Hos BG Fleet forhandler vi de smarte trackere fra Trusted. Du finder fire forskellige varianter samt monteringstilbehør og Tag-IDs, som er små trådløse identitets-sensorer, der tilsluttes trackeren/data-indsamleren. Du finder alle vores produkter fra Trusted her

Billeder

Hvad er IoT-teknologi?

IoT-teknologi er en ny teknologi, der er relateret til internettets mange muligheder og er en forkortelse for Internet of Things. Teknologien har gjort det muligt at forbinde vilkårlige maskiner og produkter til internettet og sende data trådløst over store distancer. IoT-enheder giver dig mulighed for nemt og effektivt at indsamle data om dine genstande og derved hurtigt komme i gang med analysering af informationen. Du kan eksempelvis få indsigt i håndteringen af dine varer, så du kan forebygge eventuelle skader ved fragt eller forstå, hvordan du kan optimere leveringstiden. 

Markedets mest intelligente trackere 

Trusted-trackere er markedest mest intelligente, hårdføre og tilpasningsvenlige tracking-enheder og data-indsamlere til industrien. På trods af dette er trackerne fra Trusted så alsidige at, alle, der har brug for tracking og data-rapportering af genstande, kan benytte dem. Takket være Trusted Visibility Suite™, som er en skybaseret administrationsløsning, kan du analysere og se tilstanden af eksempelvis dine varer på din computer, da al denne information baseres på data fra trackernes smart-sensore, der sendes direkte til serveren. Dataen kommer i forskellige former lige fra grafer over lister til kort - alt sammen klar til eksport og analyse. 

Vanvittig holdbarhed og levetid 

Trusted-trackere er noget udover det sædvanlige takket være avanceret og intelligent teknologi, der er særligt designet til langtids- og realtids-sporing af tunge maskiner og udstyr - og netop fordi trackerne er designet til industrimaskiner, er de utroligt hårdføre. De kan modstå hårde miljøer og voldsomme vejrforhold takket være en robust ydre boks og en epoxy, formstøbt lukning, der beskytter elektronikken. Det gør, at trackeren er vandafvisende og kan modstå ekstremt meget vægt - faktisk kan den køres over af en asfalttromle uden af tage skade. Men det er ikke kun ydret, der er i top. Batteritiden er derudover designet til at være utroligt lav, når trackeren er inaktiv. Med de helt rigtige indstillinger kan du få din Trusted-tracker til at holde i op til 15 år inden batteriet er opbrugt. Det kommer selvfølgelig an på, hvor ofte den er aktiv, samt hvor mange rapporter den skal sende til serveren, og hvor ofte den skal logge information.

Smarte Trusted-features 

Det er dog ikke kun holdbarheden, der er noget særligt. Trusted-trackere har også et væld af smarte features, der gør det muligt, at tilpasse din tracker til netop dine behov.

Geo-tracking: Du kan eksempelvis slå geo lokations-featuren til, hvilket giver dig mulighed for at få information fra specifikke lokationer. Du kan også sætte en “virtuel” grænse op i et bestemt område, hvilket gør det muligt at få tilsendt notifikationer lige så snart, der er bevægelse inden for området eller bevægelse ud af det afgrænsede område. Dette er særligt en nyttigt på byggepladser, da du kan følge med i maskinernes opholdssteder. Det er desuden smart i forhold til tyveri, fordi du vil få besked, hvis maskiner eksempelvis forlader byggepladsen uden for arbejdstiden. 

Tyveri-forebyggelse: Trusted-trackere er perfekte til dette formål. De kan nemlig installeres alle steder og er nærmest umulige at få øje på takket være deres lille størrelse. Skulle du være så uheldig, at uheldet er ude, giver trackeren dig en utrolig, præcis lokation, der gør det muligt, at finde dine stjålne genstande igen. Positionen pin-pointes ud fra et GPS-signal, men det er dog ikke altid nok da eksempelvis GPS-jammere kan forstyrre eller sågar blokere signalet. Signalet fra Trusted-trackere kan dog også forsvinde helt naturligt fordi dine varer eksempelvis befinder sig i en stort betonbygning. Her er det muligt at aktivere et særligt radiosignal til lokalisering. For at aktivere denne feature, skal du have en Marshall-scanner.  

Vil du blive klogere på hver enkelt feature i Trusted-trackere, kan du læse mere her.

Det kan du bruge trackere til som privatperson

Uanset hvad du ejer, om det er en bådmotor til din lille jolle eller dyre møbler, kan Trusted-trackere vise sig at være nyttige. Som privatperson med hang til designermøbler, gør det ikke nødvendigvis ondt på pengepungen, når noget bliver stjålet (fordi du selvfølgelig er forsikret). Det kan derimod gøre helt ondt i hjertet at have ubudne gæster til at rende med møbler, der er arvestykker fra forældre og bedsteforældre, og derved er indbegrebet af gode minder om et langt liv.

Trusted-trackere er helt igennem geniale at montere under eller i designmøbler - de fylder nemlig ingenting, da de er på størrelse med en håndflade. Takket være geo-lokation og radio-teknologi er det muligt at lokalisere møblerne igen. Trusted har desuden en ualmindeligt høj succesrate på 90 %, når det kommer til at finde stjålne genstande. Ved nogle forsikringsselskaber kan du ovenikøbet være så heldig, at din forsikringspræmie bliver en anelse lavere, når du har en Trusted-tracker i dit møbel.

Det kan du bruge trackerne til som erhvervsdrivende 

Der findes et utal af anvendelsesmuligheder, når det kommer til brug af trackere som erhvervsdrivende, og netop fordi Trusted-trackere er særligt udviklet til tunge maskiner og tracking over store distancer, er de særdeles praktiske til brug ved transport af varer og gods. Det er for eksempel muligt at placere trackere i containere og takket være intelligente sensorer såsom bevægelses-, lys-, stød- og temperatursensorer for blot at nævne et par stykker, er det muligt at se, hvor og hvornår containeren er blevet åbnet eller se den præcise lokation for stød, der kan have skadet godset. Du kan på den måde bevise, hvornår eventuelle varer kan have taget skade. 

Trusted-trackere kan desuden kombineres med TAGs som er små trådløse identitets-sensorer, som tilsluttes trackeren. Du kan sætte dem på værdifuldt værktøj og få besked lige så snart, værktøjet befinder sig uden for en normal radius af trackeren. Dette er særligt smart til dig som håndværker, der kan være udsat for tyveri af værktøj fra bilen.  

Vil du vide mere om Trusted-trackere, er du velkommen til at kontakte os her.