Indkaldelse af data

Hvis du har fået besked fra færdselsstyrelsen (tidligere politiet) om at aflevere data fra din virksomheds lastbiler og chauffører, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Både med at aflevere her og nu via E-boks, men også gøre dig i stand til at gøre det selv, samt få et overblik.

Tryghed og overblik

Alle der bliver indkaldt er af natur nervøse for resultatet. Specielt hvis man ikke har 100% styr på om resultatet er godt eller skidt. Vi er IKKE færdselsstyrrelsen, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig i mål. Det gælder uanset, om du HAR aflæst dine biler, men mangler at analysere data, eller om vi skal ud til hver enkelt lastbil.
Når vi er færdige, kan vi med det samme fortælle dig, om der er noget at komme efter.

Heldigvis er der stor forskel på deciderede overtrædelser og menneskelige fejl. De menneskelige fejl vil i første omgang se voldsomme ud - men når vi sammen har gennemgået dine data, kan vi hurtigt se årsagen til enhver overtrædelse. Menneskelige fejl (som f.eks. at lade et chaufførkort sidde i en lastbil over en nat) giver i mange tilfælde ikke en bøde, hvis alt andet ser fornuftigt ud.

Hvad koster det?

Det afhænger helt og aldeles af hvor mange chauffører og lastbiler du har. Hvis du i forvejen er IDHA-Online kunde hos os, har styr på alt data, og kun skal have hjælp til at få overblikket, så kan vi ofte blive færdige på under en time.

Mangler der data, og er du ikke kunde hos os, så er det klart at der går længere tid med arbejdet. Men vi er yderst fair, og hjælper dig gerne hele vejen igennem.

...og vent nu ikke for længe

Desværre ser vi at mange først reagerer alt for sent på en indkaldelse. Gør jer selv en tjeneste og få det gjort med det samme. Hvis alt er snorlige, så er det ikke noget problem. Men skal man fysisk ud til en bil, som måske kører i den anden ende af landet, så er det en tidskrævende process. 

Giv os et kald på 87418025 - så får vi dig hurtigt videre!