Om BG Diesel

BG Diesel har siden 1959 været et af de førende diesel værksteder i Norden. Mere end 50 års erfaring med test, fejlfinding, rens og renovering af diesel pumper giver den nødvendige balast og know-how, som sætter os i stand til at yde professionel service og høj kvalitet.

BG Diesel har arbejdet sammen med Bosch siden 1965, og BG Diesel tilbyder i dag test og reparation af alle typer Bosch diesel udstyr lige fra traditionelle Bosch fordeler og rækkepumper til Bosch Commonrail injektorer og pumper (højtrykspumper). BG Diesel tilbyder desuden test og renovering af Bosch Large Engines diesel pumper og indsprøjtningsdyser.

SAMARBEJDE MED BOSCH


Et intenst samarbejde med Bosch gennem mange år, har holdt A/S BG Service Center i front med den teknologiske udvikling. Vore dieselteknikere er uddannede specialister indenfor traditionel og moderne dieselteknologi, og er optimalt forberedt til alle former for diagnose, fejlfinding og reparation af Bosch dieselsystemer. Firmaets teknikere står ligeledes til rådighed for vore kunder med hjælp og tekniske råd.

Dieselværkstedet råder over adskillige testbænke og moderne hjælpemidler, samt alle prøveværdier og tekniske forskrifter fra Bosch, VDO, Denso og Delphi.

-En del af BG Service Center